Bent u een producent?

Bent u op zoek naar de plaats of natuurlijke omgeving die perfect past bij het script van uw volgende opname? De lijst die het beste de geest van uw fotoshoot weergeeft? De ruimte die uw evenement zal versterken? Daarom is Pixaloca hier!

Onze missie

Onze missie is om de plaats te vinden die u in gedachten heeft voor de realisatie van uw project - een film, een opname, een advertentie of een evenement - rekening houdend met uw logistieke en financiële beperkingen.

Pixaloca biedt u honderden typische of atypische plaatsen, oude of hedendaagse, gewone of ongebruikelijke, gerestaureerde of in originele staat.... en als deze plaats nog niet in onze database is opgenomen, zullen wij hem voor u vinden.

Een database tot uw beschikking

Onze database met 75.488 foto's is gratis toegankelijk voor professionals na registratie. Met een paar klikken heeft u toegang tot honderden beschikbare plaatsen, met toestemming van hun eigenaars.

Ik ben al geregistreerd  Ik wil me registreren! 

Verzamel degenen die op zoek zijn naar locaties met degenen die ze bezitten!


Zoek naar woningen

Vind de ideale plek voor uw foto- of fotosessie!

Als u op zoek bent naar een plek om uw volgende productie te filmen, biedt Pixaloca u een selectie van enkele honderden locaties die worden geïllustreerd met foto's 75.488.

Ik wil op zoek naar onroerend goed!

Stel uw woning voor!

Stel uw woning voor om te huren tijdens een fotosessie of een fotoshoot!

Je hebt een plek die een producent zou kunnen interesseren en je wilt het rendabel maken? Het registratieproces is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Ik wil mijn eigendom voorstellen!

NIEUWS

PIXALOCA is momenteel op zoek naar.......

URGENT /// LOOKING FOR A CHANCRE

Voor het filmen van een videoclip die binnenkort plaatsvindt zijn we op zoek naar AN OLD HOUSE, SEE AN OPPORTUNITY OR A LARGE HOUSE IN THE STATE OF DESCRIPTION.

VOORWAARDEN MOETEN HEBBEN:

  • HOE MEER DE PLAATS IN EEN BETREURENSWAARDIGE STAAT ZAL ZIJN, HOE BETER, MAAR NOG STEEDS GEEN RUÏNE!!!! 😉

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat we zoeken, bekijk de bijgevoegde foto's.

Als u eigenaar bent of iemand kent die dit soort eigendommen bezit, laat het ons dan weten door u bij ons aan te sluiten op deze pagina, maar vooral: SEND US PHOTOS!

DE HUUR WORDT BETAALD AAN 750€ VOOR 5 OF 6 DAGEN BEZETTING.

LET OP, DE WONING MOET IN BRABANT OF IN DE REGIO VAN BRUSSEL GELEGEN ZIJN.

Dank u. Dank u,

duister

Download het document   Ik wil contact met u opnemen! Huur uw plaats  

Bent u een huiseigenaar?

Wilt u de sfeer van een filmavond ontdekken? Om Virginie Effira, Matthias Schoenaerts of Nathalie Portman in uw woonkamer te ontmoeten? Om snel het budget voor uw volgende vakantie of renovatieproject te verdienen? Daarom is Pixaloca hier!

Uw eigendom kan een ster zijn

Heeft u een industriële loft, een modernistisch huis, een vintage appartement of een bescheiden boerderij? U heeft een wilde tuin of een majestueuze oprijlaan, een fantastische keuken of een bijzondere trap?

Dit kan zijn wat een regisseur of fotograaf op dit moment zoekt. Waarom bieden we het niet te huur aan?

De rol van Pixaloca

Pixaloca is altijd op zoek naar plaatsen waar films of foto's geplaatst kunnen worden. Als uw woning voldoet aan de specifieke verwachtingen van een directeur, fotograaf of reclamebureau, wordt deze voor de duur van het project gehuurd.

Onze rol is om uw eigendom te markeren wanneer het overeenkomt met een bepaald script. Wanneer deze wordt geselecteerd, onderhandelen wij voor u over de prijs van de huur, organiseren wij het gebruik ervan met uw overeenkomst, onder de beste voorwaarden en met alle garanties.

Wilt u een plaats voor ons voorstellen?

Het is heel gemakkelijk! Registreer het in onze database in een paar klikken.

Meer lezen?  Uw woning indienen